Activiteit met dieren
Ervaar een activiteit met onze bijzondere dieren
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Activiteit met dieren?

Zoekt u een activiteit met dieren? Dat komt goed uit! Bij Zoo Bizar in Orvelte (Orvelte is een monumentendorp in Drenthe) zijn een hele boel activiteiten die je samen met de dieren kunt doen!

Een bijzondere rondleiding

Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan een zintuigenpresentatie. Je staat oog in oog met alle bijzondere dieren die rondlopen op ons park. Zo kom je erachter of de stekels van de hagedis werkelijk zo stekelig zijn, en waar de naakte rat vandaan komt!

Wist je dat er maar een handjevol dierenparken in Nederland een kogelgordeldier hebben? Zeer zeldzaam dus! Je moet er echter wel snel bij wezen want het kogelgordeldiertje “Fuleco” rolt zich zo weer op… Daarnaast zie je ons vleerhondje genaamd “Badman”, die de wereld “op zijn kop” ziet.

 

Durf jij het aan?

Op ons park kun je de dieren bekijken, aaien en zelfs vasthouden! Durf jij bijvoorbeeld onze vogelspin in je handen te houden?

Voor alle avontuurlijke varkentjes

Daarnaast is er nog één leuke activiteit die zeer aan te raden is! Je kunt op het houten pad van Theodoor namelijk klimmen en klauteren! Theodoor is een avontuurlijk varkentje die eigenlijk liever een zwijn had willen zijn.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Zoo Bizar op school!

Activiteit met dieren Staat jouw school in een straal van 30 km van ons park vandaan, en heb je altijd al een educatieve spannende les willen hebben op jouw school over dieren? Dat kan! In overleg met ons komt Zoo Bizar jouw kant op! Samen met klasgenootjes kom je meer te weten over onze bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Een leuke én interessante les dus! Ben je nieuwsgierig naar onze andere dieren? Bekijk de pagina onze dieren