Wanneer bent u welkom?
Voor groepsactiviteiten kennen wij speciale tijden!

Wij zijn het gehele jaar open

Zomerseizoen;

In de zomervakantie zijn wij dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zijn tijdslots om 10.00, 12.30, 13.30 en 15.00 uur. Als je zeker wilt zijn van een kaartje, is het slim deze vantevoren online te kopen.

Winterseizoen; 

November t/m Maart ; Woensdag van 11.00 tot 17.00, zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 17.00

*Tot 16.00 uur kunt u naar binnen.

 

Gedurende de dag wordt er door een dierverzorger over de dieren verteld. Deze  “zintuigen presentatie ” wordt meerdere keren op de dag gegeven, de presentatie duurt ongeveer 30 minuten. Reserveert u voor een tijdslot, dat heeft u ook een plek bij de zintuigenpresentatie.

* Alle zon- en feestdagen geopend ook als deze op een maandag vallen zoals 2e paasdag en 2e pinksterdag.

(m.u.v. beide kerstdagen)

Voor groepen en kinderfeestjes vanaf 10 personen bent u buiten de openingstijden van harte welkom op afspraak. Stuur een mailtje of doe even een belletje 0593 322 400 en onze deur staat voor u open!

Trots op onze rewards

Publieksprijs land van ANWB

Zoo Bizar is gekozen tot 2e leukste uitje in Drenthe. De bezoekers die hebben gestemd hebben hiermee hun waardering uitgesproken voor de prijs/kwaliteitsverhouding, maar vooral ook de sfeer en gastvrijheid.

Algemeen Dagblad

Zoo Bizar heeft de publieksprijs Beste uitje van de provincie Drenthe gewonnen in de categorie Dierentuinen. Deze prijs gaat uit van het Algemeen Dagblad. Met dank aan onze bezoekers die zo’n hoge waardering hebben achtergelaten met jullie stem! 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe