Wil je ook graag Bizarre Beesten in jouw klas?
Laat het ons weten, we komen graag naar je toe!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Scholen

Spannend en leerzaam. We komen ook graag bij jou op school!

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

Soms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 250,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.

Klasse-uitje

Een klasse-uitje | Zoo Bizar is heel geschikt om te bezoeken met de klas wanneer de de school een themaweek heeft omtrent dier en natuur. In overleg kunnen we een passend lesje geven bij ons, aansluitend op het thema. Bijvoorbeeld Habitats of Camouflage. Kosten: 3,20 per kind. Begeleiding gratis.

 

Schoolreisje

Schoolreisje of op schoolkamp in de omgeving? Voor een spannend en leerzaam schoolreisje ga je naar ZooBizar Orvelte! Hier lees je meer over een schoolreisje naar ZooBizar >>

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe