Stage lopen

welkom bij ZooBizar

Stage lopen?

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige stageplaats en doe je de opleiding dierverzorging M.B.O.- niv 3 of 4? Dan is ZooBizar misschien iets voor jou.

Door de kleinschaligheid zijn er maar een beperkt aantal plaatsen en is het belangrijk dat het “klikt” en dat je gemotiveerd bent. Dit maak je duidelijk door een sollicitatiebrief te schrijven waarin je beschrijft wat je aantrekt aan werken bij ZooBizar en wat je verwacht en waarin je jezelf wilt ontwikkelen tijdens je stageperiode. Vertel ook iets over jezelf, je hobby’s, interesses en buitenschoolse activiteiten. (C.V.)

Naast het verzorgen van dieren heb je de mogelijkheid om mee te helpen aan het ontwikkelen van educatieve activiteiten. Spreekt dit je aan? Dan zie ik je mailtje tegemoet.

Let op: voor het schooljaar 2024/2025 hebben we geen plekken meer beschikbaar.

*Op maandag en dinsdag is er geen ruimte voor stage, maar wel wanneer je i.p.v. deze dagen een dag in het weekend wilt komen. (N.B: Om bij ons stage te kunnen lopen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Maatschappelijke c.q. snuffelstages komen niet in aanmerking.)

Erkend leerbedrijf

ZooBizar is een SBB-erkend leerbedrijf.

We bieden een goede en veilige werkplek, waar je ervaring kunt opdoet met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij je toekomstige beroep. Ook is er een praktijkopleider die je  op de werkvloer begeleidt.