Leuke uitjes
Verjaardag, familiedag, schoolreisje of een uitje met collega's

Arrangementen

Wij organiseren in overleg met jou van alles bijvoorbeeld;Familiedag

 1. verjaardag,
 2. familiedag,
 3. schoolreisje,
 4. klasse-uitje,
 5. les op school,
 6. uitje met collega’s.

In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden.

Bel ons en je krijgt direct een passend antwoord op al jouw vragen.

Telefoonnummer.: 0593 322400

 

Orvelte voordeelkaart

Met de Orvelte Voordeelkaart heeft een gemiddeld gezin zo’n € 10,- voordeel. De voordeelkaart kost€ 10,50 voor volwassenen en€ 6,50 voor kinderen.

Met de voordeelkaart kunt u de volgende attracties gratis bezoeken:

 • Zoobizar
 • ‘t Stokertje Ambachtentuin (Demonstraties smeden, houtzagen en klompenmaken)
 • Ottenshoes- Stijlkamers en multimedia tentoonstelling (Het Orvelte Dagboek)

De Orvelte Voordeelkaart is verkrijgbaar bij alle deelnemende locaties. Indien u de kaarten online bestelt ontvangt u € 1,- p.p. extra korting.

 

In samenwerking met een aantal bedrijven hebben wij een aantal leuke arrangementen weten samen te stellen. Meer daar over lees je hieronder.

Kinderfeest Arrangement Lotus

Samen met Chinees Restaurant Lotus in Westerbork hebben wij een leuke arrangement voor jouw kinderfeestje samengesteld. Bezoek aan ZooBizar met rondleiding. Voor € 9,- per kind organiseer jij een beestachtig leuk en stoer kinderfeestje. En als klap op de vuurpijl mag jij jouw verjaardagsfeest afsluiten met een zelf samengesteld verjaardagsmenu. Heb je andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze uit:

 • Nasi, Bami of Patat
 • Mini mini Loempia’s, frikandel, kroket of kipnuggets
 • Onbeperkt ranja

Wil je jouw verjaardagsfeest afsluiten met een ijsje?

 • Waterijsje € 0,50 per persoon
 • Zelf een ijsje maken € 1,50 per persoon

(inclusief slagroom en garneringen)

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Scholen

Een bezoek aan Zoo Bizar staat garant voor een leuk educatief uitje. 

De verschillende dieren waar we over vertellen en zo hun eigen verhaal hebben zijn kindvriendelijk zo dat iedereen ze kan aanraken. De kinderen leren spelenderwijs meer over de dieren. Zo ervaren de kinderen waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd en hoe de schubben van een slang voelen. Voelt dit glibberig of juist glad? Stinkdieren, egels, gordeldieren zijn ook aanwezig voor de kinderen. Elk dier zo zijn eigen verhaal! Alles duurt ongeveer een uur daarna is de spanningsboog er wel van af. Het is natuurlijk ook erg spannend!

De kinderen kunnen daarna naar het klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer.

Schoolreisje kosten €2,75 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

 

Klasse-uitje

Een klasse-uitje | Zoo Bizar is heel geschikt om te bezoeken met de klas wanneer de de school een themaweek heeft omtrent dier en natuur. In overleg kunnen we een passend lesje geven bij ons, aansluitend op het thema. Bijvoorbeeld Habitats of Camouflage. Kosten; 2,75 per kind. Begeleiding gratis.

 

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

Soms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.