Leuke uitjes
Verjaardag, familiedag, schoolreisje of een uitje met collega's
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Arrangementen

Wij organiseren in overleg met jou van alles bijvoorbeeld;Familiedag

  1. verjaardag,
  2. familiedag,
  3. schoolreisje,
  4. klasse-uitje,
  5. les op school,
  6. uitje met collega’s.

In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden. Stuur ons een kort mailtje met wie, wanneer en misschien heb je zelf al een beetje een idee hoe en we komen bij je terug met een voorstel.

 

 

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Scholen

Een bezoek aan Zoo Bizar staat garant voor een leuk educatief uitje. 

De verschillende dieren waar we over vertellen en zo hun eigen verhaal hebben zijn kindvriendelijk zo dat iedereen ze kan aanraken. De kinderen leren spelenderwijs meer over de dieren. Zo ervaren de kinderen waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd en hoe de schubben van een slang voelen. Voelt dit glibberig of juist glad? Stinkdieren, egels, gordeldieren zijn ook aanwezig voor de kinderen. Elk dier zo zijn eigen verhaal! Alles duurt ongeveer een uur daarna is de spanningsboog er wel van af. Het is natuurlijk ook erg spannend!

De kinderen kunnen daarna naar het klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer.

Schoolreisje kosten €3,20 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

 

Klasse-uitje

Een klasse-uitje | Zoo Bizar is heel geschikt om te bezoeken met de klas wanneer de de school een themaweek heeft omtrent dier en natuur. In overleg kunnen we een passend lesje geven bij ons, aansluitend op het thema. Bijvoorbeeld Habitats of Camouflage. Kosten; 3,20 per kind. Begeleiding gratis.

 

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

Soms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.