Kinderfeestje

Kinderfeestje vieren? Kies voor Zoo Bizar, je hebt dan gegarandeerd een bizar leuk kinderfeestje! Je verjaardagsfeest wordt sowieso een succes bij Zoo Bizar in Orvelte.

Wat kun je verwachten? Ook voor de kinderfeestjes houden we ons aan de tijdvakken, zodat we niet met teveel mensen op hetzelfde tijdstip in Zoo Bizar aanwezig zijn. Een tijdvak beslaat 1,5 uur. Een half uur na aanvang begint de presentatie over onze dieren waarbij de kinderen de dieren van dichtbij kunnen bekijken, voelen en de echte dare devils mogen met een slang op de foto. Rondom de presentatie is er tijd om bij de dieren in hun verblijven te kijken.

Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt. Dit neemt ook ongeveer een uur tijd in beslag. Tegenover Zoo Bizar op de brink van het dorp is ook een kleine speeltuin.

Keuze uit 2 kinderfeestjes:

  • Kinderfeestje Muis (vanaf 6 pers.): € 7,50 p.p.
    >>> zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker,
    voor de ouders koffie naar keuze en een koek.
  • Kinderfeestje Slang (vanaf 6 pers.): €9,95 p.p.
    >>> Portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.

* Bij beide arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee.

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan (dit geldt voor schoolvakanties van het hele land). Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarige.

Maak het jezelf gemakkelijk en boek meteen je kinderfeestje via onderstaand formulier. 
Even invullen en versturen en dan staat de afspraak wat ons betreft. De uitnodigingen kunnen dus meteen de deur uit!

Je ontvangt geen automatische bevestiging, maar binnen 48 uur een hand getypt mailtje.

.

Soms valt er nog iemand af of komt er nog iemand bij, dat is natuurlijk geen probleem en regelen we op de dag zelf.
De begeleiding betaalt ook voor het feestje, ook jullie krijgen een gave belevenis!
Voor de volwassen begeleiders hebben we koffie/thee met koek of koffie/thee met poffertjes.

Betalen kan op de dag zelf bij ons aan de kassa, dan weet je ook precies hoeveel feestgangers er zijn.

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Kinderfeestje Orvelte
Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

Andere leuke uitjes

Wij organiseren ook jouw familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s enz. In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden.