Alles wat u vooraf graag wilt weten!
Het begin van een Bizar leuk uitje!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Bezoekersinformatie

Zoo Bizar is een kleinschalig bedrijf met als doelstelling mensen op een directe manier kennis te laten maken met diverse diersoorten. Zoo ; met een knipoog naar dierentuin, en Bizar slaat op de bijzondere en wonderlijke dieren en hun eigenschappen. Op originele wijze zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Gewone dieren zijn er bijzonder en bijzondere dieren zijn er heel gewoon!

Door de kleine opzet is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Veel dieren zijn gehuisvest in open verblijven. Er wordt een interactieve vertelling gegeven waarbij de dieren uit hun verblijf gehaald worden en er de mogelijkheid is deze aan te raken of zelfs op de hand te krijgen.

Trots op onze rewards

Publieksprijs land van ANWB

Zoo Bizar is gekozen tot 2e leukste uitje van Drenthe in  2017. De bezoekers die hebben gestemd hebben hiermee hun waardering uitgesproken voor de prijs/kwaliteitsverhouding, maar vooral ook de sfeer en gastvrijheid.

Algemeen Dagblad

Zoo Bizar heeft de publieksprijs Beste uitje van de provincie Drenthe gewonnen in de categorie Dierentuinen. Deze prijs gaat uit van het Algemeen Dagblad. Met dank aan onze bezoekers die zo’n hoge waardering hebben achtergelaten met jullie stem! 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe