Dagje uit met peuter

Dagje uit met peuter

Dagje uit met peuter? Loop eens rustig door de kleinschalig opgezette dierentuin die Zoo Bizar heet. Hier is het altijd mogelijk dat je zomaar ineens oog in oog staat de vele dieren die er leven. Er is altijd een dierverzorger aanwezig die je veel kan vertellen of kan demonstreren. De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf, het zijn bijzondere dieren en hebben best bizarre leefgewoontes.

Wil je eens een vogelspin van dichtbij bekijken of misschien wil je hem wel vasthouden. Als je durft kan het allemaal leuk toch? Ga op ontdekkingstocht met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma door onze mini dierentuin in Orvelte. Wil je weten wanneer wij vertellen over de dieren? kijk dan hier. Wij hebben op doordeweekse dagen andere openingstijden dan in het weekend. Bekijk onze Openingstijden om niet te vroeg of te laat te komen.

Maak kennis met onze spannende activiteit met peuters

Er lopen heel wat families rond op Zoobizar. Zo zie je de Bruin behaarde gordeldieren regelmatig een rondje lopen door de Zoo Bizar. Terwijl de muizen juist bij huis blijven en zorgen voor het kroost.

We hebben zelf een bekende Nederlander in ons midden. Fuleco is beroemd geworden door zijn WK en EK voorspellingen in 2014 op RTV Drenthe. Je hebt misschien wel gezien! Het is een kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam. Er zijn er maar een handje vol dierenparken in Nederland die ze hebben.

Benieuwd naar onze dieren? Klik hier.

dagje uit met peuter