Familiedag

Familiedag uitjes overzicht

Op zoek naar een leuk uitje voor een familiedag of gewoon met het gezin in de omgeving van Orvelte, Westerbork, Beilen in de provincie Drenthe? Dan bent u bij mini zoo ZooBizar aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van onze pagina`s met als onderwerp een familiedag of familieuitje.

Activiteit met familie
Familie uitjes
Familie uitjes Drenthe
Familiedag Drenthe
Familie uitje Drenthe

Familiedag vieren met dieren

Door de kleine opzet van ZooBizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Ontmoet onze   dieren van dichtbij bij de zintuigenpresentatie. We vertellen niet alleen over onze dieren, je mag ze ook aaien en als je durft een spin of slang vasthouden.

Niets is leuker dan dat toch? Samen met je oom, tante, neef, nicht of opa & oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

 

Natuur in en om Orvelte.

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Niet te missen tijdens de familiedag in Drenthe! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.