Kinderfeestjes Assen

Kinderfeestjes Assen

Kinderfeestjes Assen | Kom samen met Pepé, Jochem, Theodoor en de rest van de beestenboel je verjaardag vieren bij Zoo Bizar. Ontmoet onze dieren van dichtbij bij de zintuigenpresentatie en misschien durf je zelfs te aaien.

Vier jouw feestje bij Zoo Bizar vlakbij Assen

Theodoor, ons biggetje, zal jullie meteen komen begroeten samen met Jochem ons gordeldier. Jochem werkt regelmatig aan zijn conditie en rent door heel Zoo Bizar heen, kan jij Jochem bijhouden?

Ga verder op avontuur samen met je vriendjes en vriendinnetjes en zie ook onze mooie rode rattenslangen en voor de echte durfals mogen ze vast gehouden worden!

Van wandelende tak tot kogelgordeldier

Verder hebben wij nog hele bizarre dieren, zoals Takkie onze wandelende tak. Wandelende takken zijn erg goed in verstoppertje spelen, kunnen jullie Takkie vinden? Roos onze Rozenkever zal haar familie laten zien en we vertellen je hoe Roos aan haar mooie naam is gekomen.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn maar een handjevol van in Nederland.

Kogelgordeldier

Eekhoorntjes

Maak kennis met onze Tamiop eekhoorntjes ze knagen echt heel graag.