Meivakantie kinderen
Een gezellig uitje in de meivakantie
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Meivakantie kinderen, wat is er te doen?

Tijdens de meivakantie geeft Zoo Bizar zintuigenpresentatie’s! Bij de presentatie ontmoet je onze dieren van dichtbij en kom je vanalles te weten over ze, zoals kun bizarre eigenschappen.

En niet schrikken als je binnenkomt. De gordeldieren en stinkdieren lopen regelmatig een rondje door Zoo Bizar of door onze tuin. Kijk maar eens of jij de gordeldieren ziet graven. Badman, ons vleerhondje, is blijft lekker warm binnen maar ziet de wereld wel op de kop.

Bizar leuke uitjes!

Zoo Bizar is het leukste uitje met de familie, school en vriendjes! Informeer naar de mogelijkheden voor oa familieuitjes, kinderfeestjes of klassenuitje. Bel naar ons en krijg direct een passend antwoord op al je vragen. Telnr.: 0593 322400. Bij de zintuigenpresentatie hoor je diverse bizzare eigenschappen van onze dieren. Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Trek gekregen?

Heb je trek hebben gekregen van het dagje uit in de meivakantie? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.