Overdekte activiteiten
Ontdek onze mini-zoo
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Overdekte activiteiten

Regent het buiten en hebben jullie zin om overdekte activiteiten te doen? Kom dan langs bij Zoo Bizar. Ontdek in onze mini-zoo van alles over de verschillende, kleine (exotische) diersoorten. Lees hier meer.

Overdekte activiteiten bij Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-zoo in Orvelte. Het is creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij. Het is de kleinste Zoo van Nederland en misschien wel van Europa. Daarbij is het ook  overdekt en dus geschikt voor een dag waarbij het weer niet mee zit. Je leert van alles over onze verschillende dieren. Zo hebben wij bijvoorbeeld veelpoten, zoogdieren en knaagdieren. Misschien mag je ze zelfs wel aaien of vasthouden.

 

Overdekte activiteiten

 

 

Zintuigenpresentatie

Maak de dag compleet met de zintuigenpresentatie. Kom van alles te weten over de dieren tijdens deze presentatie. Wat doet een vogelspin als hij zich bedreigd voelt? Kan een wandelende tak jou zien? Tijdens de presentatie leer je van alles over de leefgewoonten van de dieren en de bizarre eigenschappen die daarbij horen. Bij de presentatie mag je misschien ook wel één van de dieren vasthouden of aaien. Heb je altijd al willen weten hoe de huid van een slang voelt? Dan is dit je kans! De presentaties zijn op zaterdag en zondag om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Op de woensdag om 11.30 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe