Regenachtig weer

Regenachtig weer

Ook tijdens regenachtig weer kunt u bij ons terecht voor een leuk uitstapje. Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens uw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de rondleiding. Er zijn namelijk een hele boel bijzondere dieren die binnen verblijven. U kunt op uw eigen tempo of met een instructeur door Zoo Bizar rondlopen.

Zo komt u meer te weten over onder andere de rode rattenslang, de naakte rat en de baardagaam. Ook kunnen de kinderen veel dieren oppakken voor een speciale beleving met de dieren. Durf jij een slang op je hand te nemen?! Na de rondleiding van ongeveer een uur kunnen de kinderen zelf nog rondkijken.

Een bijzondere rondleiding

Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de rondleiding. Je staat oog in oog met alle bijzondere dieren die rondlopen op ons park. Zo kom je erachter of de stekels van de hagedis werkelijk zo lang zijn, en waar de naakte rat vandaan komt!

Wist je dat één van de zes kogelgordeldieren in Nederland op ons park verblijft? Zeer zeldzaam dus! Je moet er echter wel snel bij wezen want het bruin behaarde gordeldiertje “Fulcuo” rolt zich zo weer op… Daarnaast zie je ons vleerhondje genaamd “Badman”, die de wereld “op zijn kop” ziet.

Je komt tijdens het bezoek op Zoo Bizar ook langs de kippenfamilie “Chabo”. Zij zijn erg sociaal en ze zijn dol op gras! Let tijdens de rondleiding vooral goed op, wie weet ontdek jij dan onze donkere, roodachtige kusimanse mangoest! Deze is erg klein en lijkt een beetje op een ezel!

Bekijk hier onze dieren.