Schoolkamp Westerbork
Het perfecte uitje voor tijdens een schoolkamp

Schoolkamp Westerbork

Schoolkamp Westerbork? Ga erop uit en bezoek Zoo Bizar in Orvelte! Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de rondleiding. Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Zo weet je niet alleen hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen!

Dieren met bizarre leefgewoontes

De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf waar ze vrij kunnen rondlopen en bekeken kunnen worden. Er is altijd iemand van ons team aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. En wist je dat één van de zes kogelgordeldieren in Nederland op ons park verblijft? Zeer zeldzaam dus!

Je moet er echter wel snel bij wezen want het bruin behaarde gordeldiertje “Fulcuo” rolt zich zo weer op…. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht in Orvelte. Ondertussen kunnen de kinderen altijd een bekertje ranja pakken voor de dorst.

Kortom: een leuke én leerzame les samen met je klasgenootjes!

schoolkamp WesterborkBekijk al onze andere dieren op de pagina onze dieren.

Schoolkamp kosten € 2,75 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

Als je in Orvelte bent met kinderen mag je dit avontuur eigenlijk niet missen. Het houten pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte.

 

Durf jij over het Pad van Theodoor op te gaan?

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen. Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Trek gekregen tijdens het schoolkamp in Westerbork?

Heb je trek hebben gekregen van het dagje uit bij Zoo Bizar tijdens jouw schoolkamp Westerbork? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.