Schoolkamp Westerbork
Het perfecte uitje voor tijdens een schoolkamp
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Schoolkamp Westerbork

Schoolkamp Westerbork? Ga erop uit en bezoek Zoo Bizar in Orvelte! Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoonte, erg leerzaam en leuk is de zintuigenpresentatie. Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Tijdens de zintuigenpresentatie mag je de meeste dieren aaien. Zo weet je niet alleen hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen!

Dieren met bizarre leefgewoontes

De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf waar ze vrij kunnen rondlopen en bekeken kunnen worden. Er is altijd iemand van ons team aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. En wist je dat één van de zes kogelgordeldieren in Nederland op ons park verblijft? Zeer zeldzaam dus!

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fulcuo is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar een handjevol van deze gordeldieren in Nederland.

Kortom: een leuke én leerzame les samen met je klasgenootjes!

schoolkamp WesterborkBekijk al onze andere dieren op de pagina onze dieren.

Schoolkamp kosten € 2,75 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

Als je in Orvelte bent met kinderen mag je dit avontuur eigenlijk niet missen. Het houten pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte.

 

Durf jij over het Pad van Theodoor op te gaan?

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen. Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe