Spreekbeurt slangen
Kom alles te weten over slangen bij Zoo Bizar!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Spreekbeurt slangen

Een spreekbeurt slangen kan best spannend zijn om te geven. Misschien heb je als onderwerp voor je spreekbeurt al slangen uitgekozen en je kunt van alles te weten komen over slangen na een bezoekje aan Zoo Bizar. Je kunt de slangen zelf zien en als je wil zelfs aanraken! De begeleiders bij Zoo Bizar kunnen je veel vertellen over de slangen die er zijn.

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

spreekbeurt slangenSoms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.

 

Natuur in en om Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens het dagje uit Drenthe vandaag! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe