Spreekbeurt spinnen
Kom alles te weten over spinnen bij Zoo Bizar!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Spreekbeurt spinnen

Een spreekbeurt spinnen kan best spannend zijn om te geven. Misschien heb je als onderwerp voor je spreekbeurt al spinnen uitgekozen en je kunt van alles te weten komen over spinnen na een bezoekje aan Zoo Bizar. Je kunt de spinnen zelf zien en als je wil zelfs aanraken! De begeleiders bij Zoo Bizar kunnen je veel vertellen over de spinnen die er zijn.

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

spreekbeurt spinnenSoms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.

 

Bizar leuke uitjes!

Zoo Bizar is het leukste uitje met de familie, school en vriendjes! Wij organiseren ook jouw familiedagschoolreisje en kinderfeestje! In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar ons en krijg direct een passend antwoord op al je vragen. Telnr.: 0593 322400. Kies voor een rondleiding, en kom langs alle bijzondere dieren die in onze Zoo verblijven! Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Spreekbeurt spinnen geven?

Kom dan eens langs bij Zoo Bizar en kom alles over spinnen te weten!