Spreekbeurt wandelende tak
Kom alles te weten over de wandelende tak
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Spreekbeurt wandelende tak

Een spreekbeurt wandelende tak kan best spannend zijn om te geven. Misschien heb je als onderwerp voor je spreekbeurt al wandelende tak uitgekozen en weet je nog niet zoveel over je onderwerp. Bij Zoo Bizar kun je van alles te weten komen over de wandelende tak. Je kunt de wandelende takken zelf zien en als je wil zelfs aanraken! De begeleiders bij Zoo Bizar kunnen je veel vertellen over de wandelende takken die er zijn.

spreekbeurt wandelende tak

Over spreekbeurt wandelende tak

Zoo Bizar is een mini-zoo, de kleinste zoo van Nederland en misschien wel van heel Europa, met allemaal bijzondere beesten. Beesten waaronder de wandelende tak ‘Takkie’. Kom oog in oog te staan met de wandelende tak en als je lief bent voor de wandelende tak mag je haar zelfs even op je hand! Leer alles over de wandelende tak, zoals het aantal soorten, hoe oud ze kunnen worden, de verschillen tussen mannetjes en vrouwtjes en natuurlijk hun camouflage. Na een bezoekje aan Zoo Bizar weet jij alles over de wandelende tak en word jouw spreekbeurt wandelende tak een groot succes.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

spreekbeurt wandelende takSoms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.

Wil je graag bizarre beesten in jouw klas? Klik hier voor meer informatie.