Verjaardag kind

Verjaardag kind

Verjaardag kind | Wil je tijdens je verjaardag nieuwe en bijzondere dieren ontdekken? Dat kan bij Zoo Bizar, je vindt ons in de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen. Onze dieren tuin is best bijzonder en heet daarom ook Zoo Bizar. Kom langs met je vriendjes en vriendinnetjes en doe een rondleiding langs alle dieren.

Je ontmoet er zeker weten heel veel bijzondere dieren. Zoals Pepé, Jochem, Theodoor en de rest van de beestenboel. We maken van je verjaardag kind één groot feest. Onze uitgebreide presentatie over de dieren, duurt ongeveer 30 minuten.

verjaardag kind

De leukste verjaardag voor je kind

Vier de verjaardag van je kind in Orvelte tussen de dieren. Samen maken jullie kennis met onze wandelende tak “takkie”. Goed kijken want hij kan zich heel goed verstoppen. Vind jij Takkie wel of niet dat is de vraag. Durf jij veel? Dan is onze vogelspin “Brechtje” wat voor jou. Ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje. Ook de familie Rozenkever woont in Zoo Bizar.

Vier jouw verjaardag bij Zoo Bizar in Orvelte in Drenthe

Je komt alle dieren tegen, Theodoor het biggetje zal jullie meteen begroeten. Waarschijnlijk samen met Jochem, dit is een gordeldier. Om zijn conditie op peil te houden rent Jochem vaak door heel Zoo Bizar heen, kan jij Jochem bijhouden?

Van wandelende tak tot kogelgordeldier

Verder hebben wij nog hele bizarre dieren, zoals Takkie onze wandelende tak. Wandelende takken zijn erg goed in verstoppertje spelen, kunnen jullie Takkie vinden? Roos onze Rozenkever zal haar familie laten zien en we vertellen je hoe Roos aan haar mooie naam is gekomen.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar een handjevol deze gordeldieren in Nederland.

Onze Tamiop eekhoorntjes knagen zo graag, dat ze jou een cadeautje geven als je ze takken en wilgen meeneemt! Dus geef ze wat takken en wilgen en jij krijgt een cadeautje voor je verjaardag!

Maak kennis met bizarre dieren tijdens je verjaardag als kind

Een leuke verzameling van bizarre dieren, kom langs en ontdek ze allemaal. Onze bijzondere exotische dieren en hun bizarre karakters.

Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen: 0593 322400