Verjaardagsfeestje?
Ontdek de bijzondere dieren van Zoo Bizar.
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Verjaardagsfeestje kind

Vier het verjaardagsfeestje van je kind nu in Zoo Bizar. Je maakt kennis met onze unieke dieren en je kunt ze ook vasthouden voor een extra ervaring. Een leuk feestje is gegarandeerd bij Zoo Bizar! Samen maken jullie kennis met onze wandelende tak “Takkie”. Goed kijken want hij kan zich heel goed verstoppen. Vind jij Takkie wel of niet dat is de vraag. Durf jij veel? Dan is onze vogelspin “Brechtje” wat voor jou. Ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje vasthouden. Ook de familie Rozenkever kom je tegen in Zoo Bizar.

Verjaardagsfeestje kind

Vier jouw verjaardag bij Zoo Bizar in Orvelte

Je komt alle unieke dieren tegen met ieder zijn eigen eigenschappen wat hem/haar zo uniek maakt! Knofje het biggetje zal jullie meteen begroeten. Waarschijnlijk samen met Alex, dit is een gordeldier. Om zijn conditie op peil te houden rent Alex vaak door heel Zoo Bizar heen, kan jij Alex bijhouden?

 

Fuleco

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar zes van deze gordeldieren in Nederland.

Onze Tamiop eekhoorntjes knagen zo graag, dat ze jou een cadeautje geven als je ze takken en wilgen meeneemt! Dus geef ze wat takken en wilgen en jij krijgt een cadeautje voor je verjaardag

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Maak kennis met bizarre dieren tijdens je verjaardag

Een leuke verzameling van bizarre dieren, kom langs en ontdek ze allemaal. Onze bijzondere exotische dieren en hun bizarre karakters.

Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? In overleg zorgen wij voor een passend programma! Iinformeer naar de mogelijkheden. Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen: 0593 322400