Wat te doen in de zomervakantie
Een gezellig dagje uit naar Zoo Bizar
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Wat te doen in de zomervakantie

Wat te doen in de zomervakantie? Kom samen met je vader, moeder, opa, oma, vriendjes of vriendinnetjes naar Zoo Bizar in Orvelte voor een te gek uitje in de zomervakantie! Ontdek wat er allemaal te doen is en maak kennis met onze verschillende (exotische dieren). Wist je trouwens al dat Zoo Bizar verkozen is tot het tweede leukste uitje in heel Drenthe!?

Dagje uit met kinderen en dieren?

Wat te doen in de zomervakantie

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf. Er is altijd iemand van ons team aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes.

Wat te doen in de zomervakantie? Zoo Bizar!

Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

Het leukste familie uitje van Drenthe

Een uitje begint goed bij Zoo Bizar. Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederland, misschien wel van Europa! Een familie uitje in Drenthe vier je op originele wijze. Zo zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen. Echt een geweldig leuk uitje voor het gezien of de hele familie! Lees meer over familie uitje Drenthe >>

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe