Oog in oog met bijzondere dieren!
Kom nu naar dagattractie Zoo Bizar voor een bijzondere ervaring

Dagattractie voor kinderendagattractie met dieren

Een leuke dagattractie met voor uw kinderen? Kom dan naar Zoo Bizar.  Weet jij of een vogelspin kan horen? Wat een stinkdier doet wanneer hij bedreigd wordt? Bij de zintuigenpresentatie wordt er veel verteld over onze bijzondere dieren. Ook krijg je de mogelijkheid om onze dieren te aaien en misschien durf je zelfs een slang op je handen te houden of een vogelspin.  Na de zintuigenpresentatie mag je met de familie rond kijken bij de dierverblijven. Vergeet ons  varkentje Theodoor niet, hij loopt bij de schuur  rond en wordt  graag gekriebeld en geaaid.

 

 

 

 

 

Ontmoet onze bijzondere dieren

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Zo weet je niet alleen hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen!  De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf waar ze vrij kunnen rondlopen en bekeken kunnen worden door jou. Er is altijd een dierverzorger aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Kinderfeestje Orvelte

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.