Oog in oog met bijzondere dieren!
Kom nu naar dagattractie Zoo Bizar voor een bijzondere ervaring

Dagattractie voor kinderendagattractie met dieren

Een leuke dagattractie met voor uw kinderen? Kom dan naar Zoo Bizar. We hebben veel bijzondere dieren die te wachten staan om door u opgepakt te worden. U kunt op uw eigen tempo of met een instructeur door Zoo Bizar rondlopen. Zo krijgt u meer te weten over waar de naakt rat eigenlijk vandaag komt? of zijn de stekels van de hagedis wel echt scherp? Ook kunnen de kinderen veel dieren oppakken voor een speciale beleving met de dieren. Durf jij een vogelspin op je hand te nemen!  Na de rondleiding van ongeveer een uur kunnen de kinderen zelf nog rond kijken. Ook kunnen de kinderen tussen het kijken door onbeperkt ranja tappen.

 

 

 

Ontmoet onze bijzondere dieren

Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Zo weet je niet alleen hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen!  De meeste dieren zijn gehuisvest in een open verblijf waar ze vrij kunnen rondlopen en bekeken kunnen worden door jou. Er is altijd iemand van ons team aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte. Ondertussen kunnen de kinderen altijd een bekertje ranja pakken voor de dorst.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Kinderfeestje Orvelte

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.