Oog in oog met bijzondere dieren!
Kom nu naar dagattractie Zoo Bizar voor een bijzondere ervaring
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Dagattractie voor kinderendagattractie met dieren

Een leuke dagattractie met voor uw kinderen? Kom dan naar Zoo Bizar.  Weet jij of een vogelspin kan horen? Wat een stinkdier doet wanneer hij bedreigd wordt? Bij de zintuigenpresentatie wordt er veel verteld over onze bijzondere dieren. Ook krijg je de mogelijkheid om onze dieren te aaien en misschien durf je zelfs een slang op je handen te houden of een vogelspin.  Na de zintuigenpresentatie mag je met de familie rond kijken bij de dierverblijven. Vergeet ons  varkentje Theodoor niet, hij loopt bij de schuur  rond en wordt  graag gekriebeld en geaaid.

 

 

 

 

 

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Kinderfeestje Orvelte

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe