Dagje uit met de kinderen

Dagje uit met de kinderen

Dagje uit met de kinderen? Bij Zoo Bizar beleef je het leukste uitje voor het hele gezin! Altijd al eens oog in oog willen staan met dieren zoals de baardagaam, de kleine egeltenrek of de naakte rat? Aarzel dan niet en breng tijdens dagje uit met de kinderen een bezoek aan Zoo Bizar!

Zintuigenpresentatie

Maak kennis met alle dieren van Zoo Bizar tijdens de zintuigenpresentatie. Er is altijd een dierverzorger aanwezig die van alles weet te vertellen over de dieren. Wist je dat er in ons midden een bekende Nederlander loopt? Namelijk Fuleco? Hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen in 2014 op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn maar een handjevol dierenparken in Nederland die ze hebben.

Bekijk al onze dieren hier.

Durf jij het aan?

Op ons park kun je de dieren bekijken, aaien en zelfs vasthouden! Durf jij bijvoorbeeld onze vogelspin in je handen te houden?

Voor alle avontuurlijke varkentjes

Daarnaast is er nog één leuke activiteit die zeer aan te raden is! Je kunt op het houten pad van Theodoor namelijk klimmen en klauteren! Theodoor is een avontuurlijk varkentje die eigenlijk liever een zwijn had willen zijn.