Dagje uit met kids
Doe een bezoek aan Zoo Bizar Orvelte!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Dagje uit met kids

Dagje uit met kids? Bij Zoo Bizar beleef je het leukste uitje voor het hele gezin! Altijd al eens oog in oog willen staan met onze dieren zoals de rode rattenslang, de kleine egeltenrek of de naakte rat? Aarzel dan niet en breng tijdens dagje uit met kids een bezoek aan Zoo Bizar!

Zintuigenpresentatie

Maak kennis met alle dieren van Zoo Bizar tijdens een de zintuigenpresentatie. Een dierverzorger verteld over onze bijzondere dieren en je mag de dieren ook aaien en misschien durf je wel een slang vast te houden. Bekijk hier de verteltijden van de zintuigenpresentatie.

Wist je dat er in ons midden een bekende Nederlander loopt? Namelijk Fuleco? Hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen in 2014 op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn maar een handjevol dierenparken in Nederland die ze hebben.

Bekijk al onze dieren hier.

 

Natuur in en om Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens het dagje uit Drenthe vandaag! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe