Dagje uit met kind?
Zoo Bizar!

Dagje uit met kind

Dagje uit met kind? Bij Zoo Bizar beleef je het leukste uitje voor het hele gezin! Heb jij altijd al eens oog in oog willen staan met dieren zoals de baardagaam, de kleine egeltenrek of de naakte rat? Aarzel dan niet en breng tijdens jouw dagje uit met kind een bezoek aan Zoo Bizar!

Rondleiding

Maak kennis met alle dieren van Zoo Bizar tijdens een rondleiding over het park. Er is altijd iemand van ons die van alles weet te vertellen over de dieren. Wist je dat er in ons midden een bekende Nederlander loopt? Namelijk Fulcuo? Fulcuo is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar zes van deze gordeldieren in Nederland. Hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien!

Bekijk al onze dieren hier.

Durf jij het aan?

Op ons park kun je de dieren bekijken, aaien en zelfs vasthouden! Durf jij bijvoorbeeld onze vogelspin in je handen te houden?

Voor alle avontuurlijke varkentjes

Naast al onze spannende dieren is er nog één leuke activiteit die zeer aan te raden is! Je kunt op het houten pad van Theodoor namelijk klimmen en klauteren! Theodoor is een avontuurlijk varkentje die eigenlijk liever een zwijn had willen zijn.

Geniet ook van de natuur rondom Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens deze kinderactiviteit! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Maak de kinderactiviteit in Orvelte compleet

Heb je trek hebben gekregen van deze leuke activiteit? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.

Dagje uit met de kinderen