Droge activiteit

Droge activiteit

Droge activiteit? Ook tijdens de regenachtige dagen kunt u bij ons terecht voor een leuk uitstapje. Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens uw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de vertelling. Er zijn namelijk een hele boel bijzondere dieren die binnen verblijven.

Zo komt u meer te weten over onder andere de rode rattenslang, de naakte rat en de baardagaam. Ook kunnen de kinderen veel dieren oppakken voor een speciale beleving met de dieren. Durf jij een slang op je hand te nemen?! Na de vertelling van ongeveer een uur kunnen de kinderen zelf nog rondkijken.

Een bijzondere zintuigenpresentatie

Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de zintuigenpresentatie. Je staat oog in oog met alle bijzondere dieren die rondlopen op ons park. Zo kom je erachter of de stekels van de hagedis werkelijk zo lang zijn, en waar de naakte rat vandaan komt!

Wist je dat er ongeveer handje vol dierentuinen zijn met kogelgordeldieren in Nederland? Zeer zeldzaam dus! Bij ons wonen er kogelgordeldier. Je moet er echter wel snel bij wezen want het kogelgordeldiertje “Fuleco” rolt zich zo weer op… Daarnaast zie je ons vleerhondje genaamd “Badman”, die de wereld “op zijn kop” ziet.

Bekijk hier onze dieren.