Educatief uitje
Kom alles te weten over de bijzondere dieren bij Zoo Bizar
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Educatief uitje

Op zoek naar een educatief uitje voor kinderen? Leer van alles over onze dieren bij Zoo Bizar. Wij kunnen veel vertellen over onze bijzondere dieren. Onze dieren kunnen geaaid worden en sommige mogen vastgehouden worden, omdat elk dier in Zoo Bizar tam is. Tijdens deze activiteit met kinderen leren en ervaren ze waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd.

En je merkt hoe de schubben van een slang voelen. Is dat nu glibberig of glad? Leer onze dieren kennen door ze van dichtbij te zien en voelen. Durf jij een stinkdier te aaien? Of wil je je angst overwinnen door een slang of spin op de hand te nemen? Wie weet zijn ze niet zo eng als je dacht.

Educatief uitje

Maak kennis met onze spannende activiteit met kinderen

Tijdens deze leuke activiteit met kinderen maakt u kennis met onze verschillende (bizarre) dieren. Zo zie je de Bruin behaarde gordeldieren regelmatig een rondje lopen door de Zoo Bizar. Terwijl de muizen bij huis blijven en zorgen voor het kroost.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe in 2014, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn maar enkele dierentuinen in Nederland die kogelgordeldieren hebben.

Geniet ook van de natuur rondom Drenthe

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens deze kinderactiviteit! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe