Familie uitje Drenthe

Familie uitje Drenthe

Familie uitje Drenthe | Een uitje begint goed bij Zoo Bizar. Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederland, misschien wel van Europa! Een familie uitje in Drenthe vier je op originele wijze. Zo zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen. Echt een geweldig leuk uitje voor het gezien of de hele familie!

Voor een leuk familie uitje in Drenthe ga je dus naar ZooBizar in Orvelte. Een familie uitje bij ZooBizar is een leuke belevenis. Lekker een dagje uit met het gezin of de hele familie in de omgeving van Orvelte, Westerbork, Beilen in de provincie Drenthe? Daar hebben ze bij mini zoo ZooBizar een leuke invulling voor.

Een familie uitje met dieren in de provincie Drenthe

Het is altijd mogelijk om oog in oog te staan met de dieren die bij Zoo Bizar leven, dit is te danken aan de kleine en knusse opzet. De dieren zijn allemaal gehuisvest in een open verblijf, je zult ze dus tijdens het familie uitje zeker allemaal tegenkomen. We vertellen jullie veel over de dieren en laten jullie in levende lijve zien hoe de dieren leven. Het zijn stuk voor stuk bijzondere dieren met bizarre leefgewoontes.

Tijdens het familie uitje Drenthe kunnen jullie bijvoorbeeld onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vader, moeder, broer, zus of opa en oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

Het Museumdorp Orvelte nabij Westerbork is heel geschikt voor een familie uitje in Drenthe.

In het dorp Orvelte is veel te beleven en te zien. In diverse historische panden zijn leuke bedrijven gevestigd deze maken Orvelte een afgewisseld geheel en een mooi monumentendorp. De combinatie van het monumentale dorp en de omgeving die nog veel kenmerken vertoont van hoe het vroeger was, maken van Orvelte een perfect bestemming voor elk familie uitje.

In de omgeving kun je nog heerlijk genieten van prachtige natuur. Alle kenmerken van het oude Drentse landschap liggen op een steenworp afstand van elkaar. Er leven diverse bijzondere vogels, insecten en andere dieren.