Familiedag Drenthe

Familiedag Drenthe

Familiedag Drenthe | Zoo Bizar is de leukste locatie voor een geslaagde familiedag in Drenthe. De hele familie zal het naar de zin hebben bij Zoo Bizar. Onze mini dierentuin is gelegen in Orvelte dus na een bezoek aan onze bijzondere dieren kun je met de hele familie het programma vervolgen in het historische dorpje Orvelte. Er is van alles te zien in dit authentieke Drentse dorpje.

Familiedag in Drenthe met dieren

Door de kleine opzet is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Veel dieren zijn gehuisvest in een open verblijf, zo kun je ze goed zien. En bij een zintuigenpresentatie ontmoet je onze dieren van dichtbij!

Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je oom, tante, neef, nicht of opa & oma op ontdekkingstocht door onze mini dierentuin in Orvelte.

Familiedag Drenthe vier je in Orvelte

Een hele leerzame en gezellige locatie voor een familiedag Drenthe. Wil jij een familiedag in Drenthe organiseren? Bij mini dierentuin ZooBizar zit je goed. Wij hebben een ruim en speciaal aanbod aan bijzondere dieren, waar jong en oud van zal genieten. Een ding is zeker ZooBizar helpt je graag mee om van jullie familiedag een geslaagde familiedag te maken! Wij willen je graag helpen om familiedag samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

Wil je liever zelf een programma voor jullie familiedag samen stellen dan kan dat ook. In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden. Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen. Telnr: 0593 322400

familiedag drenthe