Feest met dieren
Vier een gezellig feest tussen de dieren bij Zoo Bizar
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Feest met dieren

Feest met dieren? Kom langs bij Zoo Bizar! Zoo Bizar in Orvelte (Drenthe) staat garant voor bizar leuke Kinderfeestjes! Samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes kom je veel te weten over onze dieren. Bij de zintuigenpresentatie zie je ze zelfs van nog dichter bij! De presentatie duur ongeveer 30 minuten.

Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt. Dit neemt ook ongeveer een uur tijd in beslag.

Arrangementen kinderpartijtje

feest met dieren

Muis: € 7,50 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker

Slang: € 9,95, lekkere portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker. (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan. Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarig. Tip; voor de vrijdagmiddag zijn er meestal niet zoveel aanvragen.

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

 Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe