Freek Vonk kinderfeestje
Ontdek net als Freek Vonk de bijzondere dieren bij Zoo Bizar met jouw eigen kinderfeestje

Freek Vonk kinderfeestje

Kom net als Freek Vonk ook bij jouw eigen kinderfeestje oog in oog te staan met de bijzondere dieren bij Zoo Bizar.

Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt. Dit neemt ook ongeveer een uur tijd in beslag.

Arrangementen

Freek Vonk kinderfeestje

Muis: € 7,00 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker

Bizar: € 10,95 p.p: een lekkere grote pannenkoek, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 8 personen)

Slang: €  9,95, lekkere portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker. (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan. Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarig. Tip; voor de vrijdagmiddag zijn er meestal niet zoveel aanvragen.

De pannenkoeken worden verzorgd door De Schenkerij en bij ons gebracht. Voor een arrangement met patat hebben we een samenwerking met Restaurant de Schapendrift en voor een Aziatisch hapje met chinees restaurant Lous. Zie hiervoor onder arrangementen.

In het kort over de dieren

Tijdens jouw Freek Vonk kinderfeestje maak je kennis met onze verschillende (bizarre) dieren. Er lopen heel wat familie’s rond op Zoo Bizar. De kippenfamilie heeft een hele sjieke naam “Chabo”. Hulk onze kleine dwerguiltje houdt alles goed in de gaten! Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fulcuo, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fulcuo is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar zes van deze gordeldieren in Nederland.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Maak je Freek Vonk kinderfeestje met dieren compleet

Heb je trek hebben gekregen van deze leuke activiteit? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.

Lees hier nog meer over Zoo Bizar.