Voor een leuk gezinsuitje tussen de dieren
Ontdek veel bijzondere dieren en neem als je durft ze zelf op de hand!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Gezinsuitje Zoo BizarGezinsuitje

Een gezinsuitje begint goed bij Zoo Bizar. Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederland, misschien wel van Europa! Een familie uitje in Drenthe vier je hier op originele wijze. Zo heeft Zoo Bizar bijzondere dieren die je normaal niet zo snel tegenkomt! Bij onze zintuigenpresentatie ontmoet je de dieren van dichtbij. Ook mag je ze aanraken en sommige vasthouden voor een unieke beleving.

Voor een leuk gezinsuitje in hartje Drenthe ga je dus naar Zoo Bizar in Orvelte. Een uitje bij Zoo Bizar is een leuke belevenis. Lekker een dagje uit met het gezin of de hele familie in de omgeving van Orvelte, Westerbork, Beilen in de provincie Drenthe? Daar hebben ze bij mini zoo Zoo Bizar een leuke invulling voor.

Gezinsuitje vier je in Orvelte

Een hele leerzame en gezellige locatie voor een gezinsuitje. wil jij een gezinsuitje organiseren? Bij mini dierentuin Zoo Bizar zit je goed. Wij hebben een ruim en speciaal aanbod aan bijzondere dieren, waar jong en oud van zal genieten. De dieren mogen opgepakt worden en dat zorgt voor een unieke ervaring met kind en dier. Een ding is zeker Zoo Bizar helpt je graag mee om van jullie gezinsuitje een geslaagde dag te maken! Wij willen je graag helpen om een leuk gezinsuitje samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Durf jij over het houten pad heen te gaan?

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Gezinsuitje

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.