Bijzondere dieren de hele dag door!
Unieke ervaring met dieren voor een goeie prijs
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg vind je bij Zoo Bizar in Orvelte. Zo heb je een uitgebreide rondleiding door een van onze dierverzorgers voor een leuk prijsje. Ze kunnen je alles vertellen over de bijzondere dieren en je een unieke ervaring geven met dier en kind!

Goedkoop dagje weg

Goedkoop kinderfeestje

 

Wilt u met het hele gezin een goedkoop dagje weg? Kies dan voor Zoo Bizar, je hebt dan gegarandeerd een bizar leuk kinderfeestje! En een feestje is gegarandeerd bij Zoo Bizar in Orvelte. Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende zintuigenpresentatie langs de dieren. Dit neemt ongeveer een uur in beslag.
Een goede combinatie is om met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt. Dit neemt ook ongeveer een uur tijd in beslag.

Kinderfeestje arrangementen

Muis: € 7,50 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker
Slang: € 9,95  p.p: portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.  (vanaf 6 personen)
* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan. Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarig. Tip; voor de vrijdagmiddag zijn er meestal niet zoveel aanvragen.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Ontmoet bizarre dieren

Ontmoet hele bijzondere dieren en kom alles over ze te weten. Zo kun je onze vogelspin van dichtbij bekijken en als je durft misschien wel vasthouden. Iets minder spannend maar wel heel bijzonder is onze wandelende tak “Takkie”. Niets is leuker dan dat toch? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht door onze mini zoo in Orvelte.

Hier volgt nu een opsomming van de andere dieren;

Kleine egeltenrek
Rode rattenslang
Skinny cavia
Afrikaanse reuzenslak
Baardagaam
Wandelende tak
Rozenkevers
Tamiop
Vleerhondje
Muizen
Naakte rat
Fuleco
Bruinbehaard gordeldier

Stinkdier

Vogelspin