Indoor uitjes
Het leukste overdekte uitje bij jou in de buurt!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Indoor uitjes

Indoor uitjes? Ook tijdens de regenachtige dagen kunt u bij ons terecht voor een leuk uitstapje. Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens uw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de zintuigenpresentatie. Er zijn namelijk een hele boel bijzondere dieren die binnen verblijven.

Zo komt u meer te weten over onder andere de rode rattenslang, de naakte rat en de baardagaam. Ook kunnen de kinderen veel dieren voelen voor een speciale beleving met de dieren. Durf jij een slang op je hand te nemen?! Na de vertelling van ongeveer een uur kunnen de kinderen zelf nog rondkijken.

Mini Zoo in Orvelte

Een mini-zoo welke creatief is opgezet in de schuur van een oude Saksische boerderij in het museumdorp Orvelte. Zoo Bizar is de kleinste Zoo van Nederland, misschien wel van Europa! Doordat Zoo Bizar een vrij kleine dierentuin is, is het altijd mogelijk om oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Bij Zoo Bizar zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen. Ook een geweldig leuk uitje voor het gezin of de hele familie! Lees meer over familie uitje Drenthe

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe