Kinderfeest met dieren

Kinderfeest met dieren

Kinderfeest met dieren? Bij Zoo Bizar beleef je het spannendste kinderfeestje samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes! En een feestje is gegarandeerd bij Zoo Bizar in Orvelte. Tijdens jouw kinderfeestje met dieren leer en ervaar je waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd.

En merk je hoe de schubben van een slang voelen. Is dat nu glibberig of glad? Ook bouw je echt een band op met het dier die jij dan in je handen hebt. Wanneer je één van onze mooie en bijzondere dieren vastpakt kun je je eigen angsten overwinnen.

Combineer je kinderfeestje met dieren en klimmen

Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt. Dit neemt ook ongeveer een uur tijd in beslag.

Kinderfeestje met dieren

Muis: € 7,50 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker.

Slang: € 9,95 p.p: een broodje knakworst of twee, ranja in leuke meeneembeker.  (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Vanwege de drukte nemen we in de schoolvakanties geen kinderfeestjes aan. Dit zou ook niet leuk zijn voor de jarig. Tip; voor de vrijdagmiddag zijn er meestal niet zoveel aanvragen.

Een avontuurlijke speelroute in OrvelteKinderfeestje Orvelte

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.
Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp