Kinderfeestje Assen
Voor de beste feestjes in Assen!

Kinderfeestje Assen

Kinderfeestje Assen | Ontdek de bijzondere dieren van Zoo Bizar. In de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen ligt het avontuurlijke Zoo Bizar. Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens de spannende rondleiding langs alle dieren.

Kinderfeestje Assen

Het leukste kinderfeestje vlak bij Assen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “Takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelende takken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durfals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechtje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoo Bizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.
Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden.
Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen.
Telnr: 0593 322400

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende rondleiding langs alle dieren. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. Daarna zijn er verschillende opties, dit bepaald ook de prijs.

Muis: € 7,00 p.p:zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker. Voor de volwassenen thee of koffie naar keuze, bijvoorbeeld cappuccino en een koek.

Bizar: € 10,95 p.p: een lekkere grote pannenkoek, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 8 personen)

Slang: € 9,95, lekkere portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.  (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Mocht je  zin hebben in een frietje, snack en ranja. Dan kun je terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe