Kinderfeestje Assen
Voor de beste feestjes in Assen!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Kinderfeestje Assen

Kinderfeestje Assen | Ontdek de bijzondere dieren van Zoo Bizar. In de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen ligt het avontuurlijke Zoo Bizar. Kom samen met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens de spannende presentatie van alles te weten over onze dieren.

Kinderfeestje Assen

Het leukste kinderfeestje vlak bij Assen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “Takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelende takken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durfals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechtje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoo Bizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.
Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? Dat is mogelijk informeer naar de mogelijkheden.
Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen.
Telnr: 0593 322400

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende zintuigenpresentatie over onze dieren. De presentatie duurt 30 minuten, waarna of voor de presentatie bij de dierverblijven gekeken was mag worden. Daarna zijn er verschillende opties, dit bepaald ook de prijs. Kijk hiervoor bij in het hoofdmenu bij Kinderfeestje

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe