Kinderfeestje Emmen

Kinderfeestje Emmen

Kinderfeestje Emmen | In de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen ligt het avontuurlijke Zoo Bizar. Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de zintuigenpresentatie en ontmoet onze dieren.

Kinderfeestje Emmen

Het leukste kinderfeestje vlakbij Emmen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelendetakken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durvals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechtje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoobizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.

Maak kennis met onze dierenfamilies

Maak ook kennis met de gordeldier familie. Fuleco is beroemd in Drenthe door zijn voorspellingen voor het WK en EK. Ga verder op avontuur en ontmoet de rode rattenslang of de Baardagaam lijkt soms net een standbeeld, maar hij is echt hoor!

Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. Bijvoorbeeld de familie tenrec is een beetje prikkelbaar en de gordeldieren die een marathon lopen.

We hebben ook nog drie coole knagers rondlopen, zoals onze Chinese boom eekhoorn. Hij knaagt heel graag! Zo graag dat hij het erg leuk vindt als jij verse wilgen-berkentakken voor hem meeneemt, want je krijgt er zelfs een cadeautje voor terug! Sommige dieren hebben net zo als jij geen veren of een vacht, maar gewoon een blote huid, zoals de (naakt) rat.