Kinderfeestje Emmen
Voor de leukste feestjes in Emmen!

Kinderfeestje Emmen

Kinderfeestje Emmen | In de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen ligt het avontuurlijke Zoo Bizar. Ga samen met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens de spannende rondleiding langs alle dieren.

Kinderfeestje Emmen

Het leukste kinderfeestje vlakbij Emmen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelendetakken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durvals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechtje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoobizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.

Maak kennis met onze dierenfamilies

Maak ook kennis met de gordeldier familie. Fuleco is beroemd in Drenthe door zijn voorspellingen voor het WK en EK. Ga verder op avontuur en ontmoet de streepstaartslang. “Belle en het Beest” wordt deze slang in andere landen genoemd, wij nuchtere Nederlanders noemen hem gewoon de streepstaartslag. De Baardagaam lijkt soms net een standbeeld, maar hij is echt hoor!

Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. Bijvoorbeeld de familie tenrec is een beetje prikkelbaar en Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

We hebben ook nog drie coole knagers rondlopen, zoals onze Chinese eekhoorntje Tamiop. Hij knaagt heel graag! Zo graag dat hij het erg leuk vindt als jij verse wilgen-berkentakken voor hem meeneemt, want je krijgt er zelfs een cadeautje voor terug! Sommige dieren hebben net zo als jij geen veren of een vacht, maar gewoon een blote huid, zoals de (naakt) rat.

 

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende rondleiding langs alle dieren. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. We hebben verschillende leuke arrangementen;

Muis: € 7,00 p.p: zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker. Voor de volwassenen thee of koffie naar keuze, bijvoorbeeld cappuccino en een koek.

Bizar: € 10,95 p.p: een lekkere grote pannenkoek, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 8 personen)

Slang: € 9,95 p.p:  lekkere portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Mocht je aansluitend nog zin hebben in een frietje, snack of ranja. Dan kun je terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift. 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe