Kinderfeestje Hoogeveen

Kinderfeestje Hoogeveen

Kinderfeestje Hoogeveen | Met al je vriendjes en vriendinnetjes genieten van zintuigenpresentatie over onze bijzondere dieren tijdens je kinderfeestje. Het avontuurlijke Zoo Bizar ligt in Orvelte middenin de driehoek Emmen, Hoogeveen en Assen.

Het meest avontuurlijke kinderfeestje in de buurt van Hoogeveen

Kinderfeestje Hoogeveen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelende takken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durfals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoobizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.

Maak ook kennis met de gordeldier familie. Fuleco is beroemd in Drenthe door zijn voorspellingen voor het WK en EK. Ga verder op avontuur en ontmoet de rode rattenslang of de baardagaam lijkt soms net een standbeeld, maar hij is echt hoor!
Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven “ziet.
We hebben ook nog drie coole knagers rondlopen, zoals onze Chinese boomeekhoorn. Hij knaagt heel graag! Zo graag dat hij het erg leuk vindt als jij verse wilgen-berkentakken voor hem meeneemt, want je krijgt er zelfs een cadeautje voor terug! Sommige dieren hebben net zo als jij geen veren of een vacht, maar gewoon een blote huid, zoals de (naakt) rat.

Leuk voor alle soorten uitjes!

Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden. Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen: 0593 322400