Kinderfeestje Hoogeveen
Voor de leukste feestjes in Hoogeveen!

Kinderfeestje Hoogeveen

Kinderfeestje Hoogeveen | Met al je vriendjes en vriendinnetjes genieten van een rondleiding langs alle bijzondere dieren. Het avontuurlijke Zoo Bizar ligt in Orvelte middenin de driehoek Emmen, Hoogeveen en Assen.

Het meest avontuurlijke kinderfeestje in de buurt van Hoogeveen

Kinderfeestje Hoogeveen

Je verjaardag vieren tussen de dieren? Maak kennis met onze wandelende tak “takkie”. Je moet goed kijken hoor, want wandelende takken kun zich erg goed verstoppen. Wij zijn benieuwd of jij Takkie kunt vinden! De echte durfals kunnen kennis maken met onze vogelspin “Brechtje” ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje even vasthouden. De familie Rozenkever woont ook in Zoobizar. Roos hoort ook bij de Familie. Hoe ze aan haar mooie naam komt laten we je graag ervaren.

Maak ook kennis met de gordeldier familie. Fuleco is beroemd in Drenthe door zijn voorspellingen voor het WK en EK. Ga verder op avontuur en ontmoet de streepstaartslang. “Belle en het Beest” wordt deze slang in andere landen genoemd, wij nuchtere Nederlanders noemen hem gewoon de streepstaartslag. De Baardagaam lijkt soms net een standbeeld, maar hij is echt hoor!
Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. De kippenfamilie heeft een hele sjieke naam “Chabo”. Hulk onze kleine dwerguiltje houdt alles goed in de gaten! Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven “ziet.
We hebben ook nog drie coole knagers rondlopen, zoals onze Chinese eekhoorntje Tamiop. Hij knaagt heel graag! Zo graag dat hij het erg leuk vindt als jij verse wilgen-berkentakken voor hem meeneemt, want je krijgt er zelfs een cadeautje voor terug! Sommige dieren hebben net zo als jij geen veren of een vacht, maar gewoon een blote huid, zoals de (naakt) rat.

Leuk voor alle soorten uitjes!

Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? In overleg zorgen wij voor een passend programma!Informeer naar de mogelijkheden. Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen: 0593 322400

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende rondleiding langs alle dieren. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. We hebben verschillende leuke arrangementen;

Muis: € 7,00 p.p: zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker. Voor de volwassenen thee of koffie naar keuze, bijvoorbeeld cappuccino en een koek.

Bizar: € 10,95 p.p: een lekkere grote pannenkoek, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 8 personen)

Slang: € 9,95 p.p:  lekkere portie poffertjes, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 6 personen)

* Bij alle arrangementen geldt onbeperkt ranja tappen en voor de begeleiding koffie /thee

Mocht je zin hebben in een frietje, snack en ranja dan kun je terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe