Kinderfeestje Orvelte
Voor de beste kinderfeestjes in Orvelte!

Kinderfeestje Orvelte

Kinderfeestje Orvelte | Bekijk onze bijzondere dieren, je vindt ons in de driehoek van Assen, Emmen en Hoogeveen. Hier ligt een avontuurlijke dierentuin met de naam Zoo Bizar. Doe de spannende rondleiding met al je vriendjes en vriendinnetjes langs alle dieren.

In Orvelte ontmoet je meneer Sonneveld, Knofje, Theodoor en de rest van de beestenboel. We maken van je verjaardag één groot feest. Onze uitgebreide rondleiding langs alle dieren, duurt ongeveer een uur.

Het leukste kinderfeestje van Drenthe in Orvelte

Vier jouw kinderfeestje in Orvelte tussen de dieren. Je maakt kennis met onze wandelende tak “takkie”. Goed kijken want hij kan zich heel goed verstoppen. Vind jij Takkie wel of niet dat is de vraag. Durf jij veel? Dan is onze vogelspin “Brechtje” wat voor jou. Ze is heel erg gevoelig en wie durft… mag Brechtje. Ook de familie Rozenkever woont in Zoo Bizar.

Vier jouw feestje bij Zoo Bizar in Orvelte in Drenthe

Je komt alle dieren tegen, Knofje het varkentje zal jullie meteen begroeten. Waarschijnlijk samen met Alex, dit is een gordeldier. Om zijn conditie op peil te houden rent Alex vaak door heel Zoo Bizar heen, kan jij Alex bijhouden?

Van wandelende tak tot kogelgordeldier

Verder hebben wij nog hele bizarre dieren, zoals Takkie onze wandelende tak. Wandelende takken zijn erg goed in verstoppertje spelen, kunnen jullie Takkie vinden? Roos onze Rozenkever zal haar familie laten zien en we vertellen je hoe Roos aan haar mooie naam is gekomen.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fuleco, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, een diersoort die je zelden in dierentuinen ziet.

Kinderfeestje Orvelte

Wat dacht je van onze Chinese boomeekhoorntjes? Die knagen zo graag, dat ze degene die ze takken en wilgen meeneemt een cadeautje geven! Leuk toch zo’n kinderfeestjes in Orvelte!

Maak kennis met bizarre dieren bij kinderfeestje Orvelte

Een leuke verzameling van bizarre dieren, kom langs en ontdek ze allemaal. Onze bijzondere exotische dieren en hun bizarre karakters.

Verjaardag, familiedag, schoolreisje, uitje met collega’s of andere bijeenkomst? In overleg zorgen wij voor een passend programma! Informeer naar de mogelijkheden.

Met een belletje heb je snel en direct antwoord op je vragen: 0593 322400

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bestaat altijd uit een uitgebreide en spannende rondleiding langs alle dieren. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. We hebben verschillende aantrekkelijke arrangementen;

Muis: € 7,00 p.p: zakje chips en ranja in een leuke meeneembeker. Voor de volwassenen thee of koffie naar keuze, bijvoorbeeld cappuccino en een koek.

Bizar: € 10,95 p.p: een lekkere grote pannenkoek, ranja in leuke meeneembeker.   (vanaf 8 personen)

Slang: € 9,95 p.p: een broodje knakworst of twee, ranja in leuke meeneembeker.  (vanaf 6 personen)

Mocht je zin hebben in een frietje, snack en ranja dan kun je terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe