Kinderuitjes zomervakantie
Bij Zoo Bizar vind je de meest bijzondere dieren
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Kinderuitjes zomervakantie

Kinderuitjes zomervakantie? Bij Zoo Bizar beleef je het leukste uitje voor het hele gezin! Altijd al eens oog in oog willen staan met dieren zoals de baardagaam, de kleine egeltenrek of de naakte rat? Aarzel dan niet en breng tijdens dagje uit met kids een bezoek aan Zoo Bizar!

Rondleiding

kinderuitjes zomervakantie

Maak kennis met onze dieren van Zoo Bizar tijdens de presentatie. Wist je dat er in ons midden een bekende Nederlander loopt? Namelijk Fuleco? Hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fuleco is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn maar een handjevol van deze gordeldieren in Nederland.

Bekijk al onze dieren hier.

 

Maak kennis met onze kinderuitjes zomervakantie

Tijdens deze leuke activiteit met kinderen maakt u kennis met onze verschillende (bizarre) dieren. Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. Zo zie je de gordeldieren regelmatig een marathon rondje rennen. Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

Natuur in en om Orvelte

Naast dat er in het dorp Orvelte veel te beleven is kan men er ook genieten van de prachtige natuur. Niet te missen tijdens het dagje uit Drenthe vandaag! De omgeving toont nog vrijwel alle kenmerken van het oude Drentse landschap. Dankzij de huisweiden en de oude appelgaarden heeft het dorp nog steeds een open landelijk karakter. Dit ‘oude landschap’ wordt versterkt door de essen (bouwlanden in de nabijheid van de dorpskern), die ook al eeuwen onveranderd zijn. In de wijde omgeving leeft een grote verscheidenheid aan vogels, insecten en andere dieren.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe