Leuke uitjes kerstvakantie
Leer over dieren en raak ze misschien wel aan

Leuke uitjes kerstvakantie

Het is december en je hebt vakantie! Tijd voor leuke uitjes kerstvakantie. Kom langs bij Zoo Bizar. Deze mini-zoo is de kleinste zoo van Nederland en misschien wel van heel Europa. Lees hier meer.

Leuke uitjes kerstvakantie bij Zoo Bizar

Ontdek onze verschillende, kleine (exotische) dieren. Door de kleine opzet sta je altijd oog in oog met de dieren die er leven. Bekijk bijvoorbeeld de muizen, de (naakte) rat of de baardagaam van heel dichtbij. Misschien mag je ze zelfs wel vasthouden of aanraken. Hoe spannend is dat tijdens leuke uitjes kerstvakantie?! Er is altijd wel iemand aanwezig om van alles te vertellen over de bijzondere dieren. Ook kunnen er demonstraties worden gegeven over de verschillende dieren en hun wonderlijke leefgewoontes. Ben je jarig in de kerstvakantie? Kom dan je feestje vieren bij Zoo Bizar. Dan heb je gegarandeerd een bizar leuk kinderfeestje. Tijdens je feestje krijg je een uitgebreide en spannende rondleiding door de mini-zoo.

 

Leuke uitjes kerstvakantie

Zintuigenpresentatie

Leer over de dieren en raak ze misschien wel aan tijdens de zintuigenpresentatie. Wat weet jij van de wandelende tak? of van het vleerhondje? Ontdek van alles over hun leefgewoonten en bizarre eigenschappen die daarbij horen. Op de volgende tijden kun je een zintuigenpresentatie bijwonen. Zaterdag en Zondag om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Op de woensdag om 11.30 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Orvelte

Heb je alles ontdekt bij Zoo Bizar? Ga dan verder op ontdekkingstocht door het dorp Orvelte. Ga lekker spelen bij De AmbachtenTuin of ontdek het avontuurlijke houten pad van het varkentje Theodoor. Zijn jullie toe aan een pauze? Geniet van een kopje koffie, lekker lunch of een heerlijk diner bij Restaurant de Schapendrift. Of ga voor een lunch, smoothie of een koud Drents biertje op het terras van De Schenkerij.