Meivakantie Drenthe
Een dagje uit in de meivakantie in Drenthe
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Meivakantie Drenthe, wat is er te doen?

De meivakantie komt er weer aan en daarmee ruimte voor weer een hoop leuke activiteiten. Dus weet jij al wat te doen in de meivakantie Drenthe? Zo is er bij Zoo Bizar is er een leuke, leerzame zintuigenpresentatie.

Een zintuigenpresentatie om nooit te vergeten

Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de zintuigenpresentatie. Je staat oog in oog met alle bijzondere dieren die rondlopen op ons park. Zo kom je erachter of de stekels van de hagedis werkelijk zo lang zijn, en waar de naakte rat vandaan komt!

meivakantie drentheWist je dat er maar een handjevol kogelgordeldieren in Nederland zijn? En dat er in Zoo Bizar ook een verblijft? Zeer zeldzaam dus! Je moet er echter wel snel bij wezen want het kogelgordeldiertje “Fuleco” rolt zich zo weer op… Daarnaast zie je ons vleerhondje genaamd “Badman”, die de wereld “op zijn kop” ziet.

Bizar leuke uitjes!

Zoo Bizar is het leukste uitje met de familie, school en vriendjes! Informeer naar de mogelijkheden voor oa familieuitjes, kinderfeestjes of klassenuitje. Bel naar ons en krijg direct een passend antwoord op al je vragen. Telnr.: 0593 322400. Bij de zintuigenpresentatie hoor je diverse bizzare eigenschappen van onze dieren. Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Trek gekregen?

Heb je trek hebben gekregen van het dagje uit in Drenthe? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.