Meivakantie wat te doen
Een gezellig dagje weg naar Zoo Bizar
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Meivakantie wat te doen?

De meivakantie komt er weer aan en daarmee ruimte voor weer een hoop leuke activiteiten. Dus weet jij al in de meivakantie wat te doen? Bij Zoo Bizar zijn er een heleboel activiteiten om je bezig te houden.

Een presentatie om nooit te vergeten

Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de zintuigenpresentatie. Je staat oog in oog met alle bijzondere dieren die rondlopen op ons park. Zo kom je erachter of de stekels van de hagedis werkelijk zo lang zijn, en waar de naakte rat vandaan komt!

Meivakantie wat te doenWist je dat één van de zes kogelgordeldieren in Nederland op ons park verblijft? Zeer zeldzaam dus! Je moet er echter wel snel bij wezen want het kogel gordeldiertje “Fuleco” rolt zich zo weer op… Daarnaast zie je ons vleerhondje genaamd “Badman”, die de wereld “op zijn kop” ziet.

 

Bizar leuke uitjes!

Zoo Bizar is het leukste uitje met de familie, school en vriendjes! Informeer naar de mogelijkheden voor oa familieuitjes, kinderfeestjes of klassenuitje. Bel naar ons en krijg direct een passend antwoord op al je vragen. Telnr.: 0593 322400. Bij de zintuigenpresentatie hoor je diverse bizzare eigenschappen van onze dieren. Een goede combinatie is met de kinderen naar het “Houten pad van Theodoor” te gaan. Dit is een vrij toegankelijk klim- en klauterpad van Staatsbosbeheer. De kinderen kunnen dan lekker hun energie even kwijt.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Trek gekregen?

Heb je trek hebben gekregen van het dagje uit in de meivakantie? Dan kun je voor een frietje, snack of ranja terecht tegenover Zoo Bizar bij Restaurant de schapendrift.