Op stap met gezin
Ga weer eens op stap met het gezin bij Zoo Bizar

Op stap met gezin

Op stap met gezin? Een leuk en leerzaam uitje met kinderendaar staat een bezoek aan Zoo Bizar zeker garant voor! We kunnen veel vertellen over onze bijzondere dieren. Onze dieren kunnen vastgepakt en geaaid worden omdat elk dier in Zoo Bizar tam is. Tijdens deze activiteit met kinderen leren en ervaren ze waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd.

En ze merken hoe de schubben van een slang voelen. Is dat nu glibberig of glad? Ook bouw je echt een band op met het dier die jij dan in je handen hebt. Wanneer je één van onze mooie en bijzondere dieren vastpakt kun je je eigen angsten overwinnen.

Op stap met gezin

Zoo Bizar, ideaal om op stap met gezin te gaan

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Het is de kleinste Zoo van Nederland en misschien zelfs van Europa! Op originele wijze zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Door de kleine opzet is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Veel dieren zijn gehuisvest in open verblijven. Er is altijd iemand van ons aanwezig die veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes.

Maak kennis met onze bizarre dieren

Op Zoo Bizar lopen heel wat bizarre families rond. De kippenfamilie heeft een hele sjieke naam “Chabo”. Hulk onze kleine dwerguiltje houdt alles goed in de gaten! Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

In ons midden hebben we een bekende Nederlander lopen Fulcuo, hij is beroemd met zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe, misschien heb je hem wel gezien! Fulcuo is onze kogelgordeldier, ze zijn erg zeldzaam er zijn nog maar zes van deze gordeldieren in Nederland.

Gezinsuitje vier je in Orvelte

Een hele leerzame en gezellige locatie voor een gezinsuitje. wil jij een gezinsuitje organiseren? Bij mini dierentuin Zoo Bizar zit je goed. Wij hebben een ruim en speciaal aanbod aan bijzondere dieren, waar jong en oud van zal genieten. De dieren mogen opgepakt worden en dat zorgt voor een unieke ervaring met kind en dier. Een ding is zeker Zoo Bizar helpt je graag mee om van jullie gezinsuitje een geslaagde dag te maken! Wij willen je graag helpen om een leuk gezinsuitje samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe