Schoolkamp Drenthe

Schoolkamp Drenthe

Schoolkamp Drenthe? Ga erop uit en bezoek Zoo Bizar in Orvelte! Kom meer te weten over onze dieren en hun bizarre leefgewoontes, en deel tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Bizar mee aan de zintuigenpresentatie. Door de kleinschalige opzet van Zoo Bizar is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de vele dieren die er leven. Bij de presentatie mag je de meeste dieren ook aaien. Zo weet je niet alleen hoe ze er uit zien maar ook hoe ze echt voelen!

Maak kennis met onze spannende activiteit met kinderen

Tijdens deze leuke activiteit met kinderen maakt u kennis met onze verschillende (bizarre) dieren. Er lopen heel wat familie’s rond op Zoobizar. De bruinbehaarde gordeldieren rennen graag een rondje. Terwijl Badman het vleerhondje de wereld “onderste boven”ziet.

Je moet er echter wel snel bij wezen want het kogelgordeldiertje “Fuleco” rolt zich zo weer op…. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht in Orvelte.

Kortom: een leuke én leerzame les samen met je klasgenootjes!

Bekijk al onze andere dieren op de pagina onze dieren.

Kosten €2,75 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt pinnen of contant betalen. Deze speciale prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties ingewisseld worden.

Als je in Orvelte bent met kinderen mag je dit avontuur eigenlijk niet missen. Het houten pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte.