Schoolreisje Orvelte

Schoolreisje Orvelte

Schoolreisje Orvelte? Een leuk en gezellig schoolreisje vindt je bij Zoo Bizar! We kunnen veel over onze bijzondere dieren vertellen en onze dieren zijn allemaal tam zodat iedereen de dieren kan aanraken. Dit geeft een speciale beleving met het dier. Door de dieren aan te raken leer je ook meer over het dier zelf.  Bijvoorbeeld dat de Baardagaam helemaal geen scherpe stekels heeft maar dat het alleen zo lijkt om zijn vijand af te schrikken. Je komt erachter dat stinkdieren van zichzelf helemaal niet stinken maar juist heel schoon zijn.

Vele diersoorten

De diversiteit aan dieren is enorm, zo lopen er veel families rond in Zoo Bizar. Bijvoorbeeld ons gordeldier die zich razendsnel kan oprollen. Of onze stinkdier die je zonder stank lekker kan rondwandelen en geaait worden. En onze Badman een vleerhondje die alles “ondersteboven” bekijkt. We laten de kinderen kennismaken met een bekende Nederlander. Hij heet Fuleco, beter bekend om zijn WK en EK voorspellingen op RTV Drenthe. Wie weet ken je hem nog wel? Fuleco is ons kogelgordeldier, deze zijn erg zeldzaam zo zijn er nog maar handjevol van deze gordeldieren in Nederland.

Een avontuurlijke speelroute in Orvelte

Tijdens je schoolreisje kunt je langs het houten pad van Theodoor gaan. Het pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

schoolreisje orvelte