Schooluitje Drenthe?
Zoo Bizar, het leukste schooluitje.
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Schooluitje Drenthe

Op zoek naar een schooluitje Drenthe? Kom voor een bijzonder uitje voor de hele klas naar Zoo Bizar Orvelte. Een leerzame ervaring waarbij je te maken krijgt met allemaal verschillende bijzondere dieren.

Klasse-uitje

schooluitje drenthe

Zoo Bizar is heel geschikt om te bezoeken met de klas wanneer de school een themaweek heeft over dier en natuur. In overleg kunnen we een gepast lesje geven bij ons, aansluitend op het thema, zoals Habitats of Camouflage.

Als je in Orvelte bent met kinderen mag je dit avontuur werkelijk niet missen. Het houten pad van Theodoor is een leuke klim- en klauterroute voor kinderen door het bos bij Orvelte.

Meestal is het pad makkelijk begaanbaar, maar je moet soms ook oppassen. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het uit gelopen hebt kun je de weg terugvinden naar het dorp via de roze paaltjes.

 

 

Kosten €2,75 per kind

Per 10 kinderen 1 begeleid(st)er gratis. U kunt met pin of contant betalen. Deze bepaalde prijs is voor een bezoek tijdens schooltijden, niet voor de woensdagmiddag, vakanties of het weekend. *Bij schoolreizen kunnen geen vrijkaartjes, kortingsbonnen of andere acties worden ingewisseld.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

Soms is het voor de school praktischer als we met de dieren naar de school toekomen. Het thema omtrent dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! We kunnen in overleg met de onderwijzer met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen behandeld wordt. Er is hier een mogelijkheid voor in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. In dit dagdeel kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een bezoek van de hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van om en nabij de 30 kilometer.