Spannende ervaring in Zoo Bizar!
Krijg meer te weten over onze bijzondere dieren
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Spannend uitje in Orvelte

spannend uitje

Een spannend uitje en een gezellige locatie vind je bij Zoo Bizar. We hebben veel bijzondere dieren in onze dierentuin die door jou geaaid willen worden! Zo heb je een unieke ervaring met kind en dier en leer je meer over het dier zelf.

Elk dier is bijzonder en er wordt veel verteld tijdens de presentatie. De presentatie duurt ongeveer 30 minuten daarna kunnen de kinderen zelf nog rond lopen en de dieren bewonderen. 1 ding is zeker Zoo Bizar maakt van jouw uitje een top dag! Wij willen je graag helpen om een leuk gezinsuitje samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

Ontmoet bijzondere dieren hier bij Zoo Bizar

Erg leuk toch om een uitje te houden in Zoo Bizar. Gezellig tussen de dieren en ook nog eens hele bijzondere dieren. Zo kun je onze bijzondere gordeldier zien maar wees snel hij rolt zich zo weer op! Ook een wat spannender dier is de vogelspin. Durf jij die op je hand te nemen ? Veel dieren met ieder zo zijn eigen eigenschappen die hun speciaal maken. Je kunt samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht in de bijzondere wereld van Zoo Bizar.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Al onze mooie dieren 

Hier volgt nu een opsomming van de andere dieren;

Kleine egeltenrek
Rode rattenslang
Afrikaanse reuzenslak
Skinnycavia
Baardagaam
Stinkdier
Wandelende tak
Rozenkevers
Tamiop
Vleerhondje
Muizen
Naakte rat
Fuleco
Bruinbehaard gordeldier
Vogelspin