Spreekbeurt vogelspin
Kom alles te weten over vogelspinnen
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Spreekbeurt vogelspin

Een spreekbeurt vogelspin kan best spannend zijn om te geven. Misschien heb je als onderwerp voor je spreekbeurt al vogelspin uitgekozen en weet je nog niet zoveel over je onderwerp. Bij Zoo Bizar kun je van alles te weten komen over vogelspinnen. Je kunt de vogelspin zelf zien en als je wil zelfs aanraken. De begeleiders bij Zoo Bizar kunnen je veel vertellen over de vogelspinnen die er zijn.

Spreekbeurt vogelspin

 

 

 

Over spreekbeurt vogelspin

Zoo Bizar is een mini-zoo, de kleinste zoo van Nederland en misschien wel van heel Europa, met allemaal bijzondere beesten. Beesten waaronder de vogelspin ‘Brechje’. Kom oog in oog te staan met de vogelspin en als je lief bent voor de vogelspin mag je haar zelfs even op je hand! Leer alles over de vogelspin, zoals het aantal soorten, of ze gevaarlijk zijn of niet, waar ze het meeste voorkomen, wat ze graag eten en drinken en hoe oud ze kunnen worden. Na een bezoekje aan Zoo Bizar weet jij alles over de vogelspin en word jouw spreekbeurt vogelspin een groot succes.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Zoo Bizar op locatie; een Bizar Lesje

Soms is het voor de school praktischer wanneer we met de dieren naar de school toekomen. Het thema over dieren gaat dan voor de kinderen echt leven! In overleg natuurlijk met de onderwijzer kunnen we met onze dieren een mooie aanvulling geven op de theorie die in de klassen worden behandeld. Dit is mogelijk in de winterperiode van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. We vragen hier een vergoeding voor van € 150,- voor een dagdeel. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag vinden de dieren niet prettig en is daarom niet mogelijk.

We bezoeken scholen in een straal van ongeveer 30 km.

Wil je graag bizarre beesten in jouw klas? Klik hier voor meer informatie.

spreekbeurt vogelspin