Uit met gezin
Kom oog in oog te staan met de bijzondere dieren van Zoo Bizar
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Uit met gezin

Even een keer lekker een dagje uit met gezin? Kom eens langs bij Zoo Bizar en kom oog in oog te staan met al onze bijzondere dieren. Zoo Bizar staat garant voor een gigantisch leuk dagje weg voor het hele gezin. Wist je dat Zoo Bizar verkozen is voor het één na leukste uitje in Drenthe?! Kom meer te weten over onze dieren en ga samen met je moeder, vader, broertje/zusje op ontdekkingstocht in onze mini Zoo! Deel mee aan de presentatie en leer alle ins en outs kennen over onze dieren. Durf jij de dieren te aaien en vast te houden?

 

Gezinsuitje vier je in Orvelte

Een hele leerzame en gezellige locatie voor een gezinsuitje. wil jij een gezinsuitje organiseren? Bij mini dierentuin Zoo Bizar zit je goed. Wij hebben een ruim en speciaal aanbod aan bijzondere dieren, waar jong en oud van zal genieten. De dieren mogen opgepakt worden en dat zorgt voor een unieke ervaring met kind en dier. Een ding is zeker Zoo Bizar helpt je graag mee om van jullie gezinsuitje een geslaagde dag te maken! Wij willen je graag helpen om een leuk gezinsuitje samen te stellen, in overleg is namelijk veel mogelijk.

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe

Durf jij over het houten pad heen te gaan?

Het houten pad van Theodoor is helemaal van hout gemaakt en staat in het teken van het varkentje Theodoor dat liever een wild zwijntje wil zijn. “Het houten pad” is niet alleen een verhaal over een avontuurlijk varkentje, het is ook een verhaal dat jezelf kunt spelen.

Uit met gezin

Soms is het pad makkelijk begaanbaar, maar vaak moet je ook oppassen.. Je klimt in de holle boom, klautert over het jungle pad en ontdekt het muzikale hout! Het pad is zo’n 300 meter lang en als je het afgelopen hebt kun je via de roze paaltjes de weg terugvinden naar het dorp.