Uit met kinderen
Het leukste uitje voor het hele gezin!
Alleen toegang met een kaartje.
koop hier je kaartjes >>

Uit met kinderen

Uit met kinderen? Drenthe heeft veel te bieden qua natuur en bezienswaardigheden. Aarzel niet en kom tijdens uw bezoek aan Drenthe langs Zoo Bizar in Orvelte! Onze medewerkers staan te popelen u van alles uit te leggen over onze exotische dieren en hun bizarre leefgewoontes!

Maak kennis met…

Maak tijdens uw uitje met de kinderen kennis met onze wandelende Tak “Takkie”. Ontdek of de stekels van de hagedis werkelijk zo stekelig zijn, en waar de naakte rat vandaan komt. En bent u benieuwd naar onze kogelgordeldier “Fuleco”? Wees er dan wel snel bij, want hij rolt zich zo weer op!

Ooit een vleermuis van dichtbij gezien? Bij Zoo Bizar maak je kennis met “Badman”, die de wereld ‘op de kop’ ziet. Je komt tijdens het bezoek in Zoo Bizar ook de bruin behaarde gordeldieren tegen, die graag een rondje hardlopen.

Durf jij het aan?

Op ons park kun je de dieren bekijken, aaien en sommige zelfs vasthouden! Durf jij bijvoorbeeld onze vogelspin in je handen te houden?

Voor alle avontuurlijke varkentjes

Daarnaast is er nog één leuke activiteit die zeer aan te raden is! Je kunt op het houten pad van Theodoor namelijk klimmen en klauteren! Theodoor is een avontuurlijk varkentje die eigenlijk liever een zwijn had willen zijn.

Zoo Bizar op school!

Uit met kinderenStaat jouw school in een straal van 30 km van ons park vandaan, en heb je altijd al een educatieve spannende les willen hebben op jouw school over dieren? Dat kan! In overleg met ons komt Zoo Bizar jouw kant op! Samen met klasgenootjes kom je meer te weten over onze bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes. Een leuke én interessante les dus! Ben je nieuwsgierig naar onze andere dieren? Bekijk de pagina onze dieren 

 

ANWB Leukste uitje van Drenthe

AD Beste uitje Drenthe